Valentýnské menu (14.2. 2019)
- aperitiv: sklenice Prosseco
- předkrm: Tataráček z lososa námi dochucený, podávaný na čerstvé rukole
- hlavní chod:
1* Kachní prsíčko podávané se švestkovou omáčkou s portským vínem a gratinovanými bramborami 2* Medailonky z vepřové panenky pečené na zeleném pepři, podávané na rozmarýnovém rizotku
- moučník: Smažený banán v ořechové krustě podávaný ve vanilkové omáčce
Cena pro 2 osoby ... 920,- Kč
VÁNOČNÍ MENU - CHRISTMAS MENU
-
45,- Kč
Tradiční rybí polévka podávaná s opečenou houstičkou *1*3*4*7* Traditional fish soup with toasted bread
-
248,- Kč
300-400g Vánoční husička - stehno podávané se zelím a variací knedlíků 1*3*7* Christmas goose - thigh served with red and white cabbage and variations of dumplings
-
215,- Kč
250g Smažený třeboňský kapr, domácí bramborový salát *1*3*7* Fried carp from Trebon, homemade potato salad
-
195,- Kč
200g Smažený kuřecí řízek, domácí bramborový salát *1*3*7* Fried chicken steak, homemade potato salad
-
338,-Kč
200g Losos pečený na provensálských bylinách, podávaný na ledovém salátu s pomeranči, vařené brambory *3*1*7 Salmon roasted on Provencal herbs, served on ice salad with oranges, boiled potatoes
-
55,-Kč
Domácí vánočka *3*1*7 Czech homemade Christmas cake
SVÁTEČNÍ PROVOZNÍ DOBA - VÁNOCE 2018
- 24.12. pondělí
12:00 - 14:30
19:00 - 23:00
- 25.12. úterý
12:00 - 23:00
- 26.12. středa
12:00 - 23:00
- 27.12. čtvrtek
11:30 - 24:00
- 28.12. pátek
11:30 - 24:00
- 29.12. sobota
11:30 - 24:00
- 30.12. neděle
11:30 - 24:00
- 31.12.pondělí
11:30 - 01:00
- 1.1. 2019 úterý
12:00 - 23:00
SVATOMARTINSKÉ HODY (11.11. 2018)
- HUSÍ KALDOUN - silná hustá polévka s drůbkami, játrovými knedlíčky a zeleninou ... 55,-Kč
- RESTOVANÁ HUSÍ JATÝRKA NA PORTSKÉM VÍNĚ, toast ... 115,-Kč
- POMALU PEČENÉ HUSÍ STEHNO, variace knedlíků, zelí ... 278,-Kč
- JABLKA V ŽUPANU ... 55,-Kč
- SVATOMARTINSKÉ VÍNO 0,15l ... 55,-Kč
Aktualizace: 10.03. 2019
Tisk: 25.4. 2024 - 6:34
http://uzpevacku.cz/uzpevacku/aktuality.phtml
|